Nieuwsbericht
Teamfoto

O.N.R. F4 thuis tegen Marum F6 aanvang 10.00 uur

Spelers    &n...

 
F4 Hut
Laatste nieuws
Wed 23 May
ONR F4 hersteld zich goed en blijft de onbetwiste kampioen!

Stijn scoort echte hattrick. ONR F4 - VV Roden F5: 3 - 1.

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Leek-Rodenburg F3 - ONR F4

Sun 22 Oct, 13:46




Op 21 Oktober zijn we afgereisd naar Leek om daar de strijd aan te gaan met Leek-Rodenburg. Het beloofde een spannende wedstrijd, want dit team stond twee plaatsen boven ons.

De eerste helft ging gelijk op, er waren weinig kansen van beide teams.
Hellaas werd de eerste helft ook opgeluisterd met een negatieve actie van één van de spelers van Leek-Rodenburg. Hoewel het spel al stil lag werd Joost onderuitgeschopt. De speler van de tegenstander werd van het veld gestuurd en we zouden de wedstijd afmaken met een man meer op het veld.

De tweede helft had Leek-Rodenburg opeens weer negen spelers in het veld, wij besloten dit maar zo te laten en gewoon weer negen tegen negen te gaan spelen ik de veronderstelling dat dit een speler van het team was die wat later kwam. Toch bleek deze speler niet in dit team thuis te horen maar in hun F1, dit was duidelijk merkbaar, aangezien het veldoverwicht ineens voor Leek-Rodenburg was.

Om een lang vehaal kort te maken: door deze oneerlijke praktijken hebben we helaas met 3-0 verloren, waar de wedstrijd veel leuker was geweest als we door gingen zoals we de eerste helft waren begonnen.

(foto's komen later)








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie